Vi tar annonseringen dit, där dina kunder finns. Vi använder oss av en bred mix av annonsplattformar. Semurai tar ansvar för besökare på webbplatserna och använder deras data för att träna upp maskininlärning till att nå bättre resultat.

Google Ads

I dagens digitala värld är det möjligt att köpa och sälja nästan allting på nätet. Trots detta kan det ofta kräva mycket tid och research att hitta rätt produkter och tjänster. Det finns dock stora möjligheter att förbättra sättet vi kopplar samman köpare och säljare genom att leverera intressant och relevant information, och använda oss av inbound-marknadsföring tillsammans med SEM.

Marknadsföring i Google Ads kallades tidigare ofta för PPC Marketing. PPC står för ”Pay Per Click” och innebär att du bara betalar för annonsen om någon klickar på den. Idag finns det flera automatiska bud-strategier som gör att man inte bara betalar per klick, utan det finns många fler avancerade parametrar som avgör hur mycket du betalar när någon klickar. En av de stora fördelarna med SEM är att det kan göra en tjänst eller produkt synlig på nätet mycket snabbare än organisk SEO. SEM (annonser) kan se ut som SEO för ett otränat öga. Den stora skillnaden är att vi betalar för att synas i sökresultatet på Google. På Semurai jobbar vi resultatdrivet med hela kundresan. Vi skickar bara kunder till en webbsida som är konverteringsoptimerad och därmed kan ge resultat.

Hagakure, en datadriven metod

En man hittar massor av värdefullt innehåll under fallna löv. Hagakure betyder dolda löv och är en metod inom Google Ads marknadsföring

Hagakure-teorin, som bokstavligen översätts till ”dolda löv” är namngivet efter en japansk andlig guide från 1600-talets Japan. Genom att implementera denna strategi kan företag i alla branscher, t.ex. byggbranschen, utveckla en effektiv marknadsföringsstrategi, vilket är avgörande för framgång år 2023.

Semurai med Googles senaste rekommendationer

Vi hjälper er med SEM & SoMe

Genom att använda automatiserade funktioner som Smart Bidding och dynamiska sökannonser kan vi reducera antalet kampanjer och samtidigt nå ut till fler potentiella kunder. Detta möjliggör en mer målinriktad marknadsföring och skapar mer tid för strategiska projekt, såsom att analysera data och forma fler kanalers marknadsföring.

Datadriven marknadsföring kan göra stor skillnad när det gäller att effektivisera annonsering, nå ut till fler relevanta sökningar och därmed locka de bästa kunderna på ett snabbare och enklare sätt.

En illustration av robotar och människor som fikar tillsammans i ett arbetsrum
En fika på Semurai, innehåller alltid något matnyttigt inom AI

I den snabbt föränderliga digitala värld vi lever i idag, är det viktigt att omfamna kraften i automatisering och avancerad maskininlärning. Genom att använda de senaste strategier kan vi öka våra kunders intäkter och låta de nå ut till nya kunder på ett mer effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med Google Ads maximerar vi ditt företags erbjudanden och synlighet och når din målgrupp. Vi använder bilder, videos och sökord och hjälper dig slutligen att få bästa möjliga CPA (kostnad för kundanskaffning) eller ROAS.

”För att kunna leverera så bra resultat som möjligt i annonsering, så måste man ha rätt typ av data. Vi samlar in data med de senaste metoderna för att träna upp maskininlärning i annonsplattformarna”

Cimon Lampa – Datadriven Semurai
Två lyckokakor, varav en kaka är öppnad i två delar, och på lappen som finns i den står det "insamling av krypterad data" med en regnbåge ovanför. Bilden visar grafiskt hur man på nya sätt jobbar med insamling av förstapartsdata istället för cookies, efter de nya bestämmelserna med GDPR

Med Microsoft Ads når vi ännu fler 2023

Microsoft har gjort en snabb AI-resa år 2023 efter att de paketerat GPT i sin webbläsare. Numera är det inte bara den äldsta målgruppen vi når med Bing, utan även de som vill få ut kraften av AI i sina sökresultat. Bing är likt Googles sökmotor, men sökmotorn har också fått en chat-bot som kan plocka från flera olika källor och kurera ditt sökresultat med detaljer, som kanske annars hade hamnat långt bak i sökningar. Vi använder Microsoft Ads till våra kunder på liknande sätt som Google Ads. Det är ett kostnadseffektivt sätt att nå fler potentiella kunder. Konkurrensen på Bing är än så länge lägre än vad det är på Google vilket innebär att det generellt kräver en lägre annonsbudget.

Meta Facebook & Instagram

Facebook är en av världens mest kraftfulla webbplatser med 2,91 miljarder användare. Idag är det inte Facebook bara för privat bruk utan Meta har ”tvingat in” företag i deras annonsverktyg. Den genomsnittliga användaren tillbringar 43 minuter per dag på Facebook. Alltså oklokt att missa användningen av sociala medier i en marknadsstrategi. Användarna skapar sina filtrerade bubblor med hjälp av algoritmer i sociala medier, så det gäller att veta hur man får användaren att sluta skrolla. Vi vet vilket innehåll som krävs och hur man skapar det med effektiva medel. Vi skräddarsyr kampanjer som är särskilt anpassade till era målgrupper. Men sen är det också en sak att kunna annonsera via sociala medier, och en annan sak att veta hur man använder Facebooks i samband med andra digitala kanaler. Använder ni Semurai som byrå så kommer ni avslutningsvis uppleva likt 89% av marknadsförarna på Meta Ads; ökade intäkter.

SoMe/SMM

Social Media Marketing innefattar givetvis Metas plattformar. Men visste du att Youtube räknas som en Social media kanal? Video kan vara det effektivaste verktyget i verktygslådan hos en marknadsförare. Men vi annonsörer måste alltid använda rätt verktyg på rätt plats och det finns en uppsjö av SoMe kanaler som vi på Semurai hanterar med best practice.

En röd panda, också Semurais maskot.

Vill du ta din marknadsföring till en dynasti med rikedomar och framgång?

Lämna dina uppgifter så kollar vi närmare på hur du kan öka dina intäkter med datadriven marknadsföring.

E-postadress som är knuten till ditt företag.
Namn
Analys av
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.