Semurai är en certifierad Google Ads Video Byrå

Välkommen till Semurai, en certifierad Youtube Ads Byrå som är dedikerad att hjälpa företag med datadriven marknadsföring. Med kontor i Stockholm och Malmö skapar vi effektiva och framgångsrika datadrivna kampanjer i video.

Därför rekommenderar vi Google Ads Video

Google Ads Video har en bred räckvidd. YouTube, som ägs av Google, är världens näst största sökmotor efter Google. Det innebär att dina videor kan nå en enorm mängd potentiella kunder. Google Ads videoannonsering är en del i vår verktygslåda för dess många fördelar. Alla vet väl hur bra rekommendationer man kan få i Youtubes algoritmer? Vi finslipar dessa till att nå era potentiella kunder

Kraftfull riktad annonsering är enkelt med Google Ads

Med Google Ads kan du rikta dina annonser till specifika demografiska grupper, geografiska platser, intressen och mycket mer. Detta betyder att du kan skräddarsy dina kampanjer för att nå din ideala målgrupp.

Betalning per interaktion

I många fall betalar du bara när någon interagerar med din annons, vilket innebär att du kan bättre resultat för din marknadsföringsbudget.

Google Ads kan ge tydliga mätbara resultat

Google Ads ger dig detaljerad data och statistik om hur dina annonser presterar. Du kan se vilka annonser som fungerar bäst och anpassa dina kampanjer därefter.

Varför välja en byrå som är Certifierad specifikt på Google Ads Video?

Att välja en byrå som är certifierad inom Google Ads innebär att du får arbeta med en expert som förstår hur plattformen fungerar och kan utnyttja den effektivt. Vi kan hjälpa dig att skapa och optimera dina kampanjer, vilket resulterar i bättre konvertering och avkastning på dina satsningar. Våra certifieringar visar att vi håller oss uppdaterade i de senaste förändringarna och bästa lösningarna när det gäller Google Ads, vilket är viktigt eftersom plattformen ständigt utvecklas och förändras.

Är Google Ads Videoannonsering samma sak som YouTube-annonsering?

Även om Google Ads videoannonsering och YouTube-annonsering är tätt sammanlänkade, så är det inte exakt samma sak.

Google Ads är Googles online annonseringsplattform där företag kan annonsera på Google-sökmotorn, partnerwebbplatser och på YouTube. Videoannonsering är en av flera olika annonstyper som Google Ads stöder.

YouTube-annonsering är en underkategori av videoannonsering på Google Ads. Detta innebär att när man annonserar på YouTube, gör man det genom Google Ads. YouTube-annonsering är alltså videoannonsering specifikt på YouTube-plattformen.

Så, medan YouTube-annonsering är en typ av Google Ads videoannonsering, kan Google Ads videoannonsering också innefatta annonser på andra plattformar och webbplatser som är en del av Googles Displaynätverk.

Semurai Google Ads Video Certifiering

Semurai är en Certifierad Google Ads Video Byrå. Vi har kontor i Malmö och Stockholm. Våra kunder finns i Sverige och hela norden.

Certifikat Google Ads Search. Semurai, Cimon Lampa.

Våra certifieringar: https://skillshop.credential.net/profile/cimonlampa/wallet

En röd panda, också Semurais maskot.

Vill du ta din marknadsföring till en dynasti med rikedomar och framgång?

Lämna dina uppgifter så kollar vi närmare på hur du kan öka dina intäkter med datadriven marknadsföring.

E-postadress som är knuten till ditt företag.
Namn
Analys av
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.