Mätbar Marknadsföring – Measurement Certification

Semurai får Google Ads – Measurement Certification: Ytterligare en milstolpe i mätbar marknadsföring

Vi på Semurai är mycket glada att dela med oss av en spännande utveckling i vårt företag. Vi har strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller att optimera och mäta digitala annonser. Därför är vi mycket stolta över att kunna meddela att vi nu har erhållit ”Google Ads – Measurement Certification”.

Det kräver en djup förståelse för marknadsföringsmål (KPI) och strategier vilket är avgörande för att med framgång driva en digital annonsering. Med stolthet kan vi meddela att vår egen Cimon Lampa nu även har en ”Measurement Certification” – en bekräftelse på dedikering och expertis inom området.

Google Ads Measurement Certified - Cimon Lampa - Ett steg mot ännu bättre mätbar marknadsföring.

Vad betyder Google Ads – Measurement Certification?

Google Ads – Measurement Certification är ett erkännande som visar förmågan att översätta marknadsföringsmål till mätbara strategier. Det betyder att vi på Semurai nu har demonstrerat vår förmåga att:

  • Implementera effektiva spårningsmetoder för att noggrant mäta försäljning, appnedladdningar och leads.
  • Analysera och använda insikter från spårningsdata för att arbeta igenom effektiva åtgärder.
  • Välja den mest lämpliga attributionsmodellen baserat på affärsmål.

Hitta din egen vidareutbildning inom Google Ads på Skillshop.

Mätbar marknadsföring - Semurai arbetar mot KPI'er.

Certifiering inom mätbar marknadsföring höjer Semurais prestationer

Att erhålla Google Ads – Measurement Certification påvisar vår förmåga att effektivt mäta och optimera digitala annonser med hjälp av Googles lösningar.

Denna kompetens innebär att vi kan hjälpa företag att få ut det mesta av sin annonseringsbudget, vilket i sin tur leder till ökad tillväxt, framgång och ära.

Det betyder också att vi har förmågan att tydligt förstå och använda viktiga KPI:er för att fokusera rätt och driva tillväxt för våra kunder.

Vad innebär detta för våra kunder?

För våra kunder är detta en försäkran om att vi på Semurai har den expertis och kunskap som krävs för att hjälpa dem att nå sina affärsmål. Vi har den kompetens och insikt som behövs för att maximera deras digitala marknadsföring och driva tillväxt i deras företag.

Vi ser fram emot att fortsätta att leverera utmärkta resultat för våra kunder och tackar er för ert fortsatta stöd på vår resa.

Tack vare er kunde vi nå denna milstolpe och vi lovar att fortsätta att sträva efter ännu högre nivåer av prestanda och service för er, våra kunder.
Tack för att ni ställer krav och för att ni är en del av Semurais resa!

Läs mera om Semurai och hur vi jobbar:
Få affärerna att växa med SEO och CRO

En kund tar Semurai i hand. Semurai får webbplatsbesökare att bli kunder, SEO och CRO.

Skrivet den

under

av