Vi på Semurai säljer sökoptimering, SEO (Search Engine Optimization), alltså en tjänst åt ert företag med syfte att er hemsida blir indexerad och sökbar så att ni syns på Google. Fungerande SEO är grundpelaren till all digital marknadsföring. Om du är intresserad av att lära dig mer själv, i det fallet läs vår artikel: Vad är sökoptimering?

Semurai SEO

Vi tar hand om bakomliggande SEO-strategi, teknisk sökoptimering, innehållsproduktion och innehållsoptimering målet är att knipa Googles sida 1.

  • SEO-strategi
  • Teknisk analys
  • Teknisk sökoptimering
  • SEO-content (innehållsproduktion)

Kom igång med SEO

I ett första möte lyssnar vi på er och ert företags behov då era affärer är våra affärer. Till en början är det väldigt viktigt för oss att få insikt i vilka era kunder är idag och vart ni vill vända er i framtiden är A och O. Vi undersöker om ni vill vara med och hålla i tyglarna eller sitta bak på hästen.

En AI-robot läser en stor bok och hjälper en man med research. Mannen arbetar effektivt med insamling av hjälpande information och plockar ut det bästa till en SEO-artikel
Semurai arbetar effektivt med insamling av hjälpande information och plockar ut det bästa till en SEO-artikel

SEO analys och konkurrens

Efter mötet skrider vi till verket på en gång. Vi använder AI, deep learning och machine-learning verktyg i syfte att skapa en konkurrensrapport och vilka vägar framåt, runt eller över som kommer generera bäst resultat för just er.

Ett bokuppslag med en en illustration av en man som läser en hjälpande SEO-artikel för att hitta en korrekt information.

Vad som fungerar för hög positionering i sökmotorerna:
Det era kunder finner relevant och välskrivet.

Google

Innehållsproduktion och innehållsoptimering

När ni känner er införstådda med vägen framåt och redo att skriva ett avtal ser vi fram emot ett långsiktigt samarbete.

Vi levererar sökmotoroptimerade artiklar med professionell copywriting och design.

Artiklar och sidor som arbetas med kan bland annat grunda sig i innehåll ni redan producerat i motsats till helt nya alster.

Vi ser till er data och sammanställer till rapporter i syfte att kontinuerligt kunna producera nytt och förbättrat innehåll åt er för att alltid nå våra gemensamma mål.

Till skillnad från många andra så arbetar vi med hedern i behåll, Googles riktlinjer för sök sitter i vår ryggmärg.

Länkar in

I vårt SEO-arbete ingår att vi jagar bra länkar till ert innehåll, för att poängtera, vi har ett stort nätverk och är inte rädda för att kontakta andra relevanta sidor för att be om samarbeten.

Bushidō – Hederskodex
Vi drivs av viljan att göra fler, bättre och större affärer på nätet, vi har passion och kraftfulla AI-verktyg till vår hjälp detta innebär att vi också måste ta ett stort professionellt ansvar i vårt arbete.

Konrad, Teknisk Semurai
Två män står framför en Semurai-robot. 
Den blonda mannen demonstrerar sin senaste skapelse med: en AI-SEO robot, för en affärsman som vill ha effektiv SEO skriven av människa och maskin

SEO & CRO: En kombination som leder till framgång

Genom att kombinera SEO med konverteringsoptimering (CRO) kan företag skapa en långsiktig och hållbar strategi för att optimera en webbplats och öka konverteringar.

Inom SEO-världen strävar företag efter att få höga platsrankningar i sökresultaten, vilket leder till ökad trafik och större potential för ökad försäljning och kundengagemang. Däremot fokuserar CRO på att optimera webbplatsens innehåll och design för att öka antalet besökare som utför önskade åtgärder.

För att förbättra användarupplevelsen och skapa kvalitetsinnehåll, är det viktigt att fokusera på användaravsikten, skapa innehåll som matchar sökintentioner med grundlig sökordsforskning för att identifiera nyckelord och fraser som är populära inom respektive nisch. Genom att erbjuda en sömlös användarupplevelse och skapa engagerande innehåll, kan du förbättra din sidrankning och göra din webbplats synlig på Google.

En vägg som har en blackboard där det står skrivet "Analys CRO A/B test MS Clarity" och en tavla med en illustration av en robot framför en dator som analyserar en inspelning av besökare på en webbplats.

A/B test inom SEO & CRO

A/B-testning är en effektiv metod för att jämföra två versioner av en webbsida, CTA eller något annat element på din webbplats för att avgöra vilket som fungerar bäst. Genom att göra små förändringar och mäta resultaten kan du förbättra dina konverteringsgrader och få bättre resultat från din SEO och CRO-insatser.

Genom att kombinera SEO och CRO-strategier kan du skapa en effektiv marknadsföringsplan som hjälper dig att uppnå högre rankningar i sökresultaten, förbättra användarupplevelsen och öka konverteringsgraden på din webbplats. Genom att investera tid och resurser i både SEO och CRO kan du få ut det mesta av din digitala marknadsföringsinsats och se bättre resultat över tid.

SEM/SoMe

Medan du väntar på resultaten så rekommenderar vi starkt att med hjälp av SEM lyfta era bästa sidor till toppen av sökresultaten direkt. Med SoMe lockar vi också trafik in till de sidor vi vill nå med de tänkta målgrupperna. Genom att kombinera SEO, SEM och konverteringsoptimering (CRO) kan företag skapa en långsiktig och hållbar strategi för att optimera en webbplats och öka konverteringar.

Redo att ta ett möte?

För att sammanfatta denna sida, så har vi koll på hela SEO-arbetet, från teknik, till innehåll, till kundupplevelse och länkbyggande – och vi är intresserade av att jobba med nära med rätt kunder, vi är inte en stor byrå – vi är personliga.

Ta kontakt med oss först om du funderar på om vi är lämplig partner.

En röd panda, också Semurais maskot.

Vill du ta din marknadsföring till en dynasti med rikedomar och framgång?

Lämna dina uppgifter så kollar vi närmare på hur du kan öka dina intäkter med datadriven marknadsföring.

E-postadress som är knuten till ditt företag.
Namn
Analys av
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.