Vi på Semurai säljer sökoptimering, SEO (Search Engine Optimization), alltså en tjänst åt ert företag med syfte att er hemsida blir indexerad och sökbar så att ni syns på Google. Fungerande SEO är grundpelaren till all digital marknadsföring. Om du är intresserad av att lära dig mer själv, i det fallet läs vår artikel: Vad är sökoptimering?

Semurai SEO

Vi tar hand om bakomliggande SEO-strategi, teknisk sökoptimering, innehållsproduktion och innehållsoptimering målet är att knipa Googles sida 1.

  • SEO-strategi
  • Teknisk analys
  • Teknisk sökoptimering
  • SEO-content (innehållsproduktion)

Kom igång med SEO

I ett första möte lyssnar vi på er och ert företags behov då era affärer är våra affärer. Till en början är det väldigt viktigt för oss att få insikt i vilka era kunder är idag och vart ni vill vända er i framtiden är A och O. Vi undersöker om ni vill vara med och hålla i tyglarna eller sitta bak på hästen.

En SEO-Samurai på en häst (bronsskulptur).
Semurai skrider till verket med ert SEO-arbete direkt.

SEO analys och konkurrens

Efter mötet skrider vi till verket på en gång. Vi använder AI, deep learning och machine-learning verktyg i syfte att skapa en konkurrensrapport och vilka vägar framåt, runt eller över som kommer generera bäst resultat för just er.

Innehållsproduktion och innehållsoptimering

När ni känner er införstådda med vägen framåt och redo att skriva ett avtal ser vi fram emot ett långsiktigt samarbete.

Vi levererar sökmotoroptimerade artiklar med professionell copywriting och design.

Artiklar och sidor som arbetas med kan bland annat grunda sig i innehåll ni redan producerat i motsats till helt nya alster.

Vad som fungerar för hög positionering i sökmotorerna:
Det era kunder finner relevant och välskrivet.

Vi ser till er data och sammanställer till rapporter i syfte att kontinuerligt kunna producera nytt och förbättrat innehåll åt er för att alltid nå våra gemensamma mål.

Bushidō – Hederskodex
Vi drivs av viljan att göra fler, bättre och större affärer på nätet, vi har passion och kraftfulla AI-verktyg till vår hjälp detta innebär att vi också måste ta ett stort professionellt ansvar i vårt arbete.

Konrad, Teknisk Semurai

Till skillnad från många andra så arbetar vi med hedern i behåll, Googles riktlinjer för sök sitter i vår ryggmärg.

Länkar in

I vårt SEO-arbete ingår att vi jagar bra länkar till ert innehåll, för att poängtera, vi har ett stort nätverk och är inte rädda för att kontakta andra relevanta sidor för att be om samarbeten.

SEM/SMM

Medan du väntar på resultaten så rekommenderar vi starkt att med hjälp av SEM lyfta era bästa sidor till toppen av sökresultaten direkt. Med SMM lockar vi också trafik in till de sidor vi vill nå med de tänkta målgrupperna.

Redo att ta ett möte?

För att sammanfatta denna sida, så har vi koll på hela SEO-arbetet, från teknik, till innehåll, till kundupplevelse och länkbyggande – och vi är intresserade av att jobba med nära med rätt kunder, vi är inte en stor byrå – vi är personliga.

Ta kontakt med oss först om du funderar på om vi är lämplig partner.